top
logo
Jezici BiH Dutch English French German Italian Turkish

Baner
Baner
Baner
Baner

TOP LISTA DOMAĆA

TOP LISTA - DOMAĆA

29.2%
28.2%
17.9%
9.1%
4.8%
2.6%
2%
1.3%
1.3%
1.2%
1.2%
1.1%

PRIJAVA
Broj pregleda članka: 999
Godišnjica stradanja Srba iz Srebrenice PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Napisao Prijatelji Srebrenice   
utorak, 08 maj 2012 08:02

altU manastiru Pokrova Presvete Bogorodice u selu Karno u srebreničkoj Mjesnoj zajednici Osat služen je parastos za sve nastradale srebreničke Srbe u posljednjem ratu, među kojima i za 21 srpskog civila i vojnika iz osaćanskih sela.


Ovom prilikom obilježeno je 20 godina od početka srpskog stradanja u srebreničkoj opštini u maju 1992. godine kada su uništena sela Gostilj, Gniona, Osredak, Čumavići, i u nekoliko zasjeda izginulo više srpskih civila i policajaca. Prisutni su prislužili svijeće za pokoj duša nastradalih.


Cvijeće na spomen-ploče u manastirskoj porti sa imenima dvadesetjednog ubijenog Srbina iz Osata položile su delegacije Boračke i Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, te Srba zaposlenih u opštinskoj administraciji Srebrenice.

 

LIVE CHAT

Latest Message: 39 minutes ago
 • Qagjmbtg : 7fBXX2
 • Camwhgvp : ipPcD
 • Yfzxlorh : W1aBAy
 • Prijatelji S : Trenutna temepratura u Srebrenici je 21 stepen Celzijus, a u Bratuncu 22 stepena Celzijusa.
 • Prijatelji S : Organizacija CARE International kancelarija u Srebrenici, organizovace u ponedjeljak i utorak humanitarnu akciju podjele paketa prehrambenih proizvoda stanovnistvu opstine Sekovi?i kojeje tesko pogodjeno majskim poplavama.
 • Prijatelji S : Iz JKP "Polet" Srebrenica i JKP "Rad" Bratunac obavjestavaju gradjane da je vodosnabdijevanje na teritorijama ovih opstina danas uredno.
 • Prijatelji S : U Dom zdravlja Srebrenica na pregled se javilo 7 pacijenata, dok se u Dom zdravlja Bratunac na pregled javilo 8 pacijenata.
 • Prijatelji S : Kako saznajemo u Centru javne bezbjednosti Bijeljina u prethodna 24 sata na podrucju opstine Srebrenica nije zabiljezeno narusavanja javnog reda i mira, kao ni prijavljena krivicna djela. Na podrucju opstine Bratunac u prethodna 24 sata zabiljezeno je jedno krivicno djelo, podatak je Centra javne bezbjednosti Bijeljina.
 • Prijatelji S : Iz Usluznog centra Elektrodistribucije saopstavaju da nema planiranih iskljucenja elektricne energije na podrucju opstina Srebrenica i Bratunac.
 • Prijatelji S : Prema posljednjim mjerenjima temeratura u Srebrenici iznosi 23 stepena Celzijusa, a u Bratuncu 24 stepena Celzijusa.
 • Prijatelji S : Prema posljednjim mjerenjima u Srebrenici je 16 stepeni Celzijusa, a u Bratuncu 17 stepeni Celzijusa.
 • Prijatelji S : Prema informacijama koje smo dobili u Centru javne bezbjednosti Bijeljina na podrucju opstine Bratunac u toku protekla 24 sata nije zabiljezeno narusavanje javnog reda i mira, kao ni prijavljena krivicna djela. Nema planiranih iskljucenja elektricne energije na podrucju opstine Bratunac, saopsteno je iz Usluznog centra Elektrodistribucije. Prema informacijama koje smo dobili u Komunalnom preduzecu „Rad“ Bratunac vodosnadbjevanje je danas uredno. U Hitnu sluzbu Doma zdravlja u Bratuncu u p
 • Prijatelji S : Prema informacijama koje smo dobili u Centra Javne Bezbjednosti Bijeljina u toku protekla 24 sata na podrucju opstine Srebrenica zabiljezen je jedan slucaj narusavanja javnog reda i mira. Vodosnabdijevanje ce danas biti uredno na kompletnom podrucju opstine Srebrenica, podatak je Komunalnog preduzeca „Polet“ Srebrenica. Nema planiranih iskljucenja elektricne energije na podrucju opstine Srebrenica, saopsteno je iz Usluznog centra Elektrodistribucije. U Hitnou sluzbu Doma zdravlja u Sre
 • Prijatelji S : Na Komemorativnoj sjednici Skupstine opstine Srebrenica 11. i 12. juli proglaseni su danima zalosti na podrucju opstine Srebrenica.
 • Prijatelji S : Trenutna temperatura u Srebrenici je 22 stepena Celzijusa, a u Bratuncu 23 stepena Celzijusa.

Smileys
SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling

TOP LISTA STRANA

TOP LISTA - STRANA

21.5%
21.1%
11%
9.5%
6.7%
6.2%
5.7%
4.7%
3.8%
3.8%
3.6%
2.4%

ANKETA

Da li će prirodne katastrofe doprinijeti povećanju razumjevanja i solidarnosti naroda u BiH i regionu?
 

ONLINE

Imamo 47 gostiju i 2 članova na mreži

FACE BOX


Nalog za uplatu

bottom

Izrada i održavanje STUDIO MACOLA Milići.